lauantai 11. lokakuuta 2008

......runo.....

Anteeksi mun vanhalle ystävälle,jota satutin ja nyt ikävöin
Anteeks et sydämmes lävistin, susta tosi paljon välitin.
Olit mulle niin tärkee, ettei siin oo mitään järkee.
En tajuu kuinka suo sille satutin, mut jos voisin ottasin kaikki takaisin.
Olin kai niin kateellinen ja sit suo vahingoitin.
Jos voisin palata takasin ajassa, tekisin asiat eri tavalla.
Nyt oot poissa, etkä palaa. Anteeks rakas, kumpa tulist takas. <3
..............................................................>
jätit jälkesi hiekkaan, mutta vesi huuhtoi ne pois.
jätit jälkesi sydämmeeni, eikä mikään voi sitä sieltä poistaa.
....................................................>
Istun kivellä yksinään, meri hiljaa liplattaa. Ikävöin. Ikävoin sinua, minun rakkauttani. Lähdit pois ja jätit jälkeesi tuskaa ja ikävää, et mitään hyvää. Tulit vain ja esitit ystävää, suhun silloin rakastuin. Olit jotain niin ihanaa, jota en enää koskaan takaisin saa. Särkynyt sydän mulle vain jäi, kun lähdit katsomatta taaksa päin. :(
Ilman teitä kaikki ois vaikempaa ja monellatavalla raskaampaa. Ilman teitä ois paljon harmaanpaa ja elämä turhempaa. olette jotain niin ihanaa, jota en ikinä vois unohtaa. olette jotain niin kultaista, josta en voi luopua. Kaikki tarvii ystävii, onneks mun on teidät. Kiitti et ootte mun elämässä, enhän menetä?
........................................................>
Katson ikkunasta ulos. Siellä sataa. Minä palelen yksin kotona. Kaverit on ulkona sateessa, tai ainakin heita kavereiks luulin, ennkun he minut unohtivat ja jättivät yksin karuun maailmaan. Haluaisin mennä ulos muitten kanssa ja olla heidän ystävä. Minä vain jäin yksin odottamaan, vaikka en edes tiedä mitä odottaa.
Nojaan ikkunaan ja katselen vesipisaroiden tanssia lasiin. Tylsisityn. Kesä rakkauteni susta unelmoin. Suo mielestäni en saa pois. Kesäsätä on pitkä aika, mut suo silti ikävöin. Muistan kun istuttiin yhdessä rannalla. Katsottiin kun aurinko laski kukkulan taa. Kun sinä suutelit minua ja se oli niin ihanaa. Muistan sen kun pyöräiltiin. Sinä kyysäsit minua, minä halasin sinua. Yhdessä puskaan kaaduttiin, yhdessä toisillemme naurettiin. On kesästä paljon aikaa, mut meiän kasä oli silkkaa taikaa. Kiitos et suhun sain tutustuu, mut kauheet kun sut sit heti menetin. Ehkä vielä joskus löydän jonkun sun kaltaisen ja pääsen susta yli. Ehkä vielä joskus välitän jostain yhtä paljon kun susta välitin...!
....................................................................>
Yleensä kerron kaikkee ja selitän jotain omaa, Mut nyt kun sä et oo täällää en mitään suusta saa. Ilman sua kaikki on paljon tylsempää ja jotenkin vaan niin tyhmää. Ilman sua tunnen kun olisin puolikas. Ihan kun musta puuttuis jotain, joka saa muut nauramaan ja saa mut hyvälle päälle. Jotain joka pyyhkii mun kyyneleet ja auttaa jaksamaan. Ilman suo oon kuin tylsä haamu, joka ei tee mitään. Ilman suo oon kuin kuoleva mehiläinen, joka haluasi tulla huomatuksi, muttei silti tee mitään. Sä olet ystävä, joka saa mut nauramaan.
Sä oot ystävä joka kyyneleet poistaa. Yhes ollaan koettu monia iloja ja suruja. Sä olet oikeasti ystävä jonka käsiin luottasin koko elämäni, ystävä jota ilman en selviäis. Suo rakastan. Teit elämästäni paremman,teit siitä paljon hauskemman.Ilman suo ei oo muo. Sun takia mä elän. Sun takia mä jaksan aamulla nousta ja jatkaa synkkään huomiseen. Oot valo mun elämässä, jos sä hyppaat mä hyppään perässä. Jotain ihanaa mä elämältä hain, mut nyt kaikki on hyvin kun sut elämääni sain. Ilman suo en haluu elää ja tuskin ees pystyisisin.
.................................................................>
Me kerran eri suunttiin jouduttiin, mut onneks taas toisemme löydettiin. Se tuskaa oli kun suo ei ollut. Se piinaa oli kun en saanut suo nähsä tai tuntea pehmeitä huulias. Jokainen hetki ilman suo tajuun kuinka paljon suta välitän. Oot mun mieles kun meen nukkumaaan, oot mun mieles kun unta nään. Oot mun mieles kun aamulla herään. Suo en vois koskaan unohtaa. Olet jätkä tosi ihana, josta en ikinä aio luopua. Joskus me riidellaan ja joskus mä suo haukun. mut muista suo aina rakastan, enkä oikeesti sano mitä tarkotan. anteeks.
En tarpeeks usein sulle kerro kuinka ilman suo en voi elää, mut muista se ilman suo ei oo mitään. Olet jotain tosi ihanaa, oot jätkä täyttä kultaa.
RAKASTAN
jätit minut surulliseksi maailma
katselin jouluvaloja kylmää kivikatua jäätyneitä mainoksia palelevaa vaeltajaa puut, kivien hahmot pimeässä hiljainen asema odotin että viisarit liikkuisivat vielä kymmenen minuuttia eihän minusta ollut eilen enkä tiedä onko huomenna musta naakkaparvi teki tietään valosaastan täyttämällä taivaalla linnut matkalla pimeään

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

rakastan sinua susanna.